SAFE-PCB uw printplaat fabrikant

Printplaat etsen bij Safe-PCB

Wilt u een printplaat laten etsen? Safe-PCB is een Nederlandse fabrikant van dubbelzijdige- en multilayer printplaten. We produceren in Shenzhen, China, het hart van de mondiale PCB productie. Hierdoor garanderen wij een hoge prijs-kwaliteitverhouding. De verkoop en support verloopt vanuit ons lokale kantoor in Nederland. Dat betekent: Nederlandstalige facturen en technische ondersteuning in uw eigen taal.

Printplaat etsen bij Safe-PCB

Safe-PCB beschikt over ultramoderne productiemiddelen voor printplaat etsen. Zo beschikken we over een geautomatiseerde galvanische lijn, CNC boorstations en computergestuurde freesstations. We gebruiken alleen zeer sterke, vlamvertragende materiale als drager voor onze printplaten, zoals FR 4, SMI, CEM3 en polyimide. Hierin etsen we de sporen. Ook kunnen we gemetalliseerde via’s aanbrengen voor het verbinden van de elektronische componenten op de printplaat. Na het etsen brengen we een soldeermasker aan in elke gewenste kleur. De geprinte opdruk vertelt u precies waar de componenten geplaatst moeten worden.

Over het bedrijf

Safe-PCB is een snelle en betrouwbare printplaat fabrikant. Het produceren van kleine series of prototypes neemt slechts 1-6 dagen in beslag. Een grote serie dubbelzijdige- of multilayer printplaten heeft u binnen 8-10 dagen in huis. Alle kosten voor printplaat etsen zijn direct inbegrepen in onze offertes: ontwerp, elektrisch testen en AOI controle, transport, verzekeringen en importheffingen. Via onze website kunt u de vorderingen van het printplaat etsen op de voet volgen. Ook van de verzending kunt u realtime op de hoogte blijven.

Contact opnemen met Safe-PCB

Heeft u nog vragen over printplaat etsen door Safe-PCB, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Vul het contactformulier in of stuur ons een bericht. Ons e-mailadres is: info@safe-pcb.nl.

Contactgegevens

SAFE-PCB SPAIN
Enric Granados 18
08403 GRANOLLERS (Barcelona) España
T: +34 934 619 988
E: daniel@safe-pcb.com

SAFE-PCB ITALIA SRL
Via Bartolomeo Bosco 57/2
16121 Genova ITALY
T: 0296749254
E: giuseppe@safe-pcb.com

CIRCUITS IMPRIMÉS SAFE CANADA
102-80 rue Hermine
G1K 8L9 Quebec QC Canada
T: +1 418 271 91 69
E: philippe@safe-pcb.com

SAFE COMPANY LIMITED
Floor 2,BLG 7,WAN XIA industrial park
West of XINHE Road,Baoan
518104 Shajing,Shenzhen China
T: +86 755 232 091 52
E: contact@safe-pcb.com